Νέες απειλές από την Αλ Κάϊντα

Το σαουδαραβικό σκέλος της Αλ Κάιντα ανακοίνωσε  μέσω Διαδικτύου ότι προετοιμάζει "επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που θα χαροποιήσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν".

"Προετοιμάζουμε εδώ και καιρό επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που θα πυρπολήσουν τις βάσεις των σταυροφόρων στη χερσόνησο των Αράβων", γράφει στην ιστοσελίδα της "Sawt al-Jihad" η "Οργάνωση της Αλ Κάιντα στη Χερσόνησο των Αράβων".

"Θα καθαρίσουμε τη χερσόνησο των Αράβων από την παρουσία των σταυροφόρων και των βάσεών τους που επεκτείνονται στο λίκνο του Ισλάμ.  Υποσχόμαστε στο σεΐχη μας Οσάμα μπιν Λάντεν να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Οι στρατιώτες σου προετοιμάζονται να σε χαροποιήσουν", προσθέτει η τρομοκρατική οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Η μετάδοση της "Sawt al-Jihad" (Φωνή του ιερού πολέμου) στο Διαδίκτυο είχε διακοπεί μετά τα πλήγματα που κατάφεραν οι σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας στην τρομοκρατική οργάνωση, υπεύθυνη για πολλές αιματηρές επιχειρήσεις στη χώρα από το Μάιο 2003.


Οι ειδήσεις του BBC World μεταδίδονται στα ελληνικά από την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18.35 και στις 21.35.
Πηγή: skai.gr