Τριντό για μετανάστες: Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον Καναδά ( Video )

« Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον Καναδά» απάντησε ο Τζαστίν Τριντό σε γυναίκα που του φώναζε, μέσα από το πλήθος, τι σκοπεύει να κάνει με τους παράνομους μετανάστες, κατά την διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στο Κιεμπέκ.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και πλέον κάνει κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

«Θέλω να μάθω πότε θα μας δώσεις πίσω τα 146 εκατομμύρια δολάρια που δώσαμε για τους λαθρομετανάστες σου» Φώναξε στα γαλλικά η γυναικά.

“Mάλιστα Κυρία μου….Η μη αποδοχή των μεταναστών δεν έχει θέση στον Καναδά” Απάντησε ο Τριντό.

Το περιστατικό βέβαια δεν έληξε εκεί, καθώς μόλις κατέβηκε από την σκηνή ο Τριντό, η γυναίκα συνέχισε να του φωνάζει, ρωτώντας τον ειρωνικά αν επιδεικνύει την ίδια αποδοχή και στον λαό του Κιεμπέκ.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, κυκλωμένος από την φρουρά του, επιμένει να της απαντά ότι ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην χώρα, τονίζοντας ότι παράλληλα είναι περήφανος για την καταγωγή του.

Το βίντεο δείχνει μάλιστα, αστυνομικό με πολιτικά να πλησιάζει την γυναίκα και να την τραβά από το χέρι προκειμένου να μιλήσει μαζί της, με αυτήν να αντιστέκεται λέγοντας του ότι θα της μελανιάσει το χέρι και ότι είναι δικαίωμα της να ρωτά πράγματα τον πρωθυπουργό.
Παράλληλα, τόνισε ότι δεν τον απείλησε.

Πηγή: Vice

Πηγή: skai.gr/Vice