Bραζιλία: Την εκτέλεσαν στο δρόμο ανήμερα των γενεθλίων της ( Βίντεο )

Σοκαριστικό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή που συμμορία κακοποιών στη Βραζιλία δολοφονεί 24χρονη κοπέλα, έξω από το σπίτι της, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της.

Η Eliana Ferreira Campos, γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως 'Miss Barbye Marley,ήταν το πρώτο θύμα της τριπλής δολοφονία που σημειώθηκε στην πόλη Ji-Parana, γύρω στις 11 το βράδυ της 11/8.

Η κοπέλα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, το οποίο και είχε νοικιάσει μάλιστα με αφορμή το πάρτι, μαζί και με δύο φίλους της, για να καπνίσουν.

Ενώ η παρέα, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο, συζητά έξω από το σπίτι, προσεγγίζεται από ένα γκρουπ ατόμων, τα οποία και ξεκινούν επίθεση στο κορίτσι ενώ λίγες στιγμές αργότερα, ένας εξ αυτών τραβά πιστόλι και την πυροβολεί στο κεφάλι.

Νεκροί από τις σφαίρες έπεσαν και φίλοι της κοπέλας, Paloma de Oliveira Guimaraes 26 και Edmundo Cristian Ferreira de Matos, 18 ετών, οι οποίοι και αναγνωρίστηκαν από τις αρχές.

Αγνωστο παραμένει το πως θύτες και θύματα γνωρίζονταν.



Ως ύποπτοι προσήχθησαν και ανακρίνονται από τις αρχές οι Fernando FS 25, οι Ray SS 23, και Gustavo P. C, 22 ετών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η δολοφονία είναι αποτέλεσμα των «διαφορών» μεταξύ των δύο εγκληματικών ομάδων «Red Command και First Command που δρουν στην περιοχή.

Αίσθηση προκαλεί πάντως προκαλεί η παντελής έλλειψη μεταμέλειας εκ μέρους του Ray SS, ο οποίος και φέρεται πως είναι αυτός που πάτησε την σκανδάλη εναντίον των θυμάτων.»

« Δεν λυπάμαι καθόλου… .Αν δεν τους σκότωνα θα με σκότωναν εκείνοι γιατί είμαστε σε πόλεμο».

Δήλωσε, προσθέτοντας μάλιστα πως στόχος ήταν να σκοτώσουν κι άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί.

Πηγή: Daily Mail 
Πηγή: skai.gr/Daily Telegraph