Κλείσιμο

Τραμπ: Τα Fake News επιθυμούν πόλεμο με την Ρωσία

Μέσω twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε στα μέσα της χώρας του που τον επικρίνουν με οξύτητα για την συνάντηση που είχε πριν από μερικές ημέρες στο Ελσίνκι με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως τα Media των Fake News επιθυμούν μία μεγάλη σύγκρουση με την Ρωσία, ακόμη και πόλεμο.

«Πιέζουν τόσο πολύ και μισούν το γεγονός ότι πιθανότατα έχω καλές σχέσεις με τον Πούτιν. Τα πηγαίνουμε ΠΟΛΥ καλύτερα από κάθε άλλη χώρα!» σημείωσε.


















Σημειώνεται πως ελάχιστα λεπτά μετά το tweet του Ντόναλντ Τραμπ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε στην ίδια γραμμή με τον Αμερικανό ομόλογό του «πως υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι στις ΗΠΑ που επιθυμούν μία σύγκρουση με την Ρωσία».

Συγκεκριμένα ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε: «Βλέπουμε δυνάμεις στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίες εύκολα θα θυσίαζαν την Ρωσο-αμερικανική σχέση για χάρη των προσωπικών εσωτερικών πολιτικών τους φιλοδοξιών. Θα θυσίαζαν τα συμφέροντα των αμερικανικών επιχειρήσεων, οι οποίες χάνουν διαρκώς συμφωνίες και συμβόλαια με την Ρωσία, τις θέσεις εργασίας. Αυτές οι δυνάμεις θα θυσίαζαν επίσης τις σχέσεις με το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή, τις σχέσεις με την ίδια τους την ασφάλεια».

Πηγή: skai.gr