Survivor: Κατάφερε να ζήσει πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της

Μια νεαρή γυναίκα, που αγνοούνταν εδώ και μία εβδομάδα με τις αρχές να πιθανολογούν έγκλημα, κατάφερε να επιβιώσει από τη βάση ενός γκρεμού της Καλιφόρνιας, όπου είχε εγκλωβιστεί, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της ανακοίνωσαν το Σάββατο οι αρχές της πολιτείας. 

Η 23χρονη Άνγκελα
Χερνάντεζ, από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, βρέθηκε από ένα ζευγάρι πεζοπόρων το βράδυ της Παρασκευής όταν αυτοί εντόπισαν κομμάτια του μισοβυθισμένου τζιπ της στον ωκεανό δίπλα στο γκρεμό. Η Χερνάντεζ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της προσπαθώντας να μη χτυπήσει ένα ζώο, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. 

Η εξαφάνιση της 23χρονης έγινε ευρέως γνωστή στα ΜΜΕ όταν προβλήθηκαν πλάνα της από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε ένα πρατήριο καυσίμων στις 6 Ιουλίου, περίπου 50 μίλια μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Οι πεζοπόροι ανακάλυψαν τη γυναίκα να έχει τις αισθήσεις της, ενώ ήταν τραυματισμένη στον ώμο, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. 

Οι διασώστες κατάφεραν
να απεγκλωβίσουν την κοπέλα, και ένα ελικόπτερο την διακόμισε σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά  έχει υποστεί διάσειση.

«Η αδελφή μου επέζησε επτά ημέρες μόνη της κάτω από ένα γκρεμό. Αυτό είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία και η διαδικασία ανάρρωσης θα είναι αργή» σημείωσε ο αδελφός της στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πηγή: skai.gr