Κλείσιμο

Συνελήφθη η Στόρμι Ντάνιελς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Συνελήφθη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών η πρώην πορνογραφική ηθοποιός γνωστή ως Στόρμι Ντάνιελς, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο Τραμπ για ερωτική σχέση που ισχυρίζεται πως είχαν παλαιότερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ντάνιελς συνελήφθη κατά την εμφάνισή της σε κέντρο αισθησιακού χορού στην πόλη Κολόμπους, με την κατηγορία ότι επέτρεψε σε θαμώνα να την αγγίξει «με μη σεξουαλικό τρόπο» ενώ βρισκόταν στην σκηνή.

Η δικηγόρος υποστήριξε μέσω Twitter πως πρόκειται για «στημένη» σύλληψη με «πολιτικά κίνητρα». Τόνισε πως η εντολέας του θα απελευθερωθεί σύντομα με εγγύηση και θα αγωνιστεί εναντίον «όλων των ψευδών κατηγοριών».

Η νομοθεσία της πολιτείας του Οχάιο απαγορεύει την σωματική επαφή με γυμνές ή ημίγυμνες χορεύτριες εκτός εάν το πρόσωπο που τις αγγίζει είναι συγγενής τους.

Η Ντάνιελς – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ – υποστηρίζει ότι έλαβε 130.000 δολάρια λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016 προκειμένου να μην μιλήσει δημόσια για την φερόμενη σχέση της με τον Ρεπουμπλικάνο μεγιστάνα.

Η πρώην πορνοστάρ προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το σύμφωνο εχεμύθειας που είχε υπογράψει με αντάλλαγμα τα 130.000 δολάρια.
Πηγή: skai.gr