Δέκα μέλη οικογένειας στην Ινδία βρέθηκαν απαγχονισμένα

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της δεκαμελούς οικογένειας που βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 

Οι επτά συνολικά γυναίκες και οι τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και δύο έφηβοι 15 ετών, εντοπίστηκαν από γείτονά τους. Στο σπίτι εντοπίστηκε ζωντανός μόνο ο σκύλος της οικογένειας. 

Οι δέκα από αυτούς ήταν δεμένοι πισθάγκωνα και φιμωμένοι, με βαμβάκι στα αυτιά. Κρέμονταν στην αυλή του σπιτιού από σιδερένια βέργα που πάνω είχε χαραγμένα θρησκευτικά σύμβολα. 

Το άψυχο σώμα του ενδέκατου μέλους της οικογένειας εντοπίστηκε στραγγαλισμένο μέσα στο σπίτι. Υπάρχει η υποψία πως αυτό το μέλος της οικογένειας έριξε ηρεμιστικά στο φαγητό για να τους ακινητοποιήσει όλους και να τους δολοφονήσει. 

Από τις μέχρι τώρα έρευνες συμπεραίνεται ότι τα μέλη της οικογένειας έλαβαν μέρος σε κάποιου είδους θρησκευτική τελετή (με τη θέλησή τους ή χωρίς) καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, σημάδια από πυροβολισμούς ή κάποιο άλλο στοιχείο που να μαρτυρά δολοφονία από άνθρωπο εκτός του σπιτιού.

Επιπλέον, στο σπίτι εντοπίστηκαν χειρόγραφα σημειώματα στα οποία αποδεικνύεται ότι η οικογένεια προετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει ομαδικά για να εξιλεωθεί ή ότι κάποιο μέλος της ήθελε να δολοφονήσει τα υπόλοιπα μέλη για εξιλέωση καθώς υπήρχαν οδηγίες για απαγχονισμό 


Πηγή: skai.gr