Κύπρος: Τους παρέσυρε με το αυτοκίνητο επειδή πείραξαν την κοπέλα του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου και μιας 23χρονης προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου το πρωί της Κυριακής αναφορικά με το θανατηφόρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Είχε προηγηθεί καυγάς σε μπιραρία και ακολούθως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος κατέληξε σε θάλασσα στο λιμάνι της Πέγειας προκειμένου να σβηστούν τα όποια ίχνη από το θανατηφόρο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 35χρονου Βρετανού και τον τραυματισμό δεύτερου φίλου του.

Η Αστυνομία προχώρησε από νωρίς το πρωί σε ανάκριση των δυο με αποτέλεσμα να τους συλλάβει λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Οι δυο τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά πλέον φόνο εκ προμελέτης.

Στα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου κυριαρχεί η είδηση του αποτρόπαιου θανάτου του 39χρονου Βρετανού μετά από τροχαίο στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Βρετανός σκοτώθηκε λίγη ώρα μετά από τη «διάσωση» γυναίκας σε μπαρ της Πάφου.

Σύμφωνα με το BBC πρόκειται για τον 39χρονο Charlie Birch από το Powys του Wales, ο οποίος περπατούσε μαζί με έναν 32χρονο, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις 2:30 τα ξημερώματα.
Ο δεύτερος άντρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάφου χωρίς σοβαρά τραύματα.
Για τον θάνατό του άντρα συνελήφθησαν 35χρονος και 23χρονη με τη κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, ενώ διατάχθηκε η 8ημερη κράτηση τους.

Εκπρόσωπος του Foreign and Commonwealth Office ανέφερε: «Προσφέρουμε υποστήριξη στην οικογένεια του Βρετανού, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κύπρο. Είμαστε σε επαφή με τις Κυπριακές Αρχές».

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρουν ότι οι δύο άντρες έσωσαν γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε ο άντρας που θεωρείται ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης.

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE

Πηγή: skai.gr