Τέλος από τη διεύθυνση επικοινωνίας του Τραμπ η Κέλι Σάντλερ μετά τα προσβλητικά σχόλια για τον Μακέιν

Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι η Κέλι Σάντλερ, η εργαζόμενη στη διεύθυνση επικοινωνίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσε σάλο όταν εκστόμισε ένα υποτιμητικό και για πολλούς βαθιά προσβλητικό σχόλιο σε βάρος του γερουσιαστή Τζον Μακέιν, που είναι καρκινοπαθής, δεν εργάζεται πλέον στην αμερικανική προεδρία.

Σε μια κλειστή, εσωτερική συνάντηση στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα, η Σάντλερ είχε υποβαθμίσει την αντίθεση του γερουσιαστή Μακέιν στον διορισμό του προσώπου που επέλεξε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για τη διεύθυνση της CIA, λέγοντας «δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως πεθαίνει», ανέφερε πηγή ενήμερη για όσα διαμείφθηκαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Το σχόλιο της Σάντλερ, που διέρρευσε σχεδόν αμέσως στον Τύπο, προκάλεσε σάλο και αποδοκιμάστηκε από πολιτικούς ολόκληρου του φάσματος. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν η Σάντλερ πράγματι είπε την επίμαχη φράση.

«Η Κέλι Σάντλερ δεν εργάζεται πλέον» στη διεύθυνση επικοινωνίας της αμερικανικής προεδρίας, γνωστοποίησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ρατζ Σα σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. Δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

Η κόρη του Μακέιν, η Μέγκαν, είχε δηλώσει ότι η γυναίκα που έκανε αυτό το σχόλιο έπρεπε να απομακρυνθεί από την αμερικανική προεδρία.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ