Ανιψιός της Μαρκλ προσπάθησε να μπει με μαχαίρι σε κλαμπ στη Βρετανία

Ανιψιός της νέας δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να ήταν ο άνδρας που τα ξημερώματα της Κυριακής επιχείρησε να μπει με μαχαίρι σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στη Βρετανία, όπως μεταδίδουν το δίκτυο Sky News και οι εφημερίδες Daily Mail και Sun.

Ο 25χρονος Τάιλερ Ντούλεϊ, γιος του αδελφού της Μαρκλ, δεν ήταν προσκεκλημένος στον γάμο της θείας του με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά είχε ταξιδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την φιλοδοξία να εμφανιστεί ως σχολιαστής στην τηλεόραση.

Ο κ. Ντούλεϊ φέρεται να ενημέρωσε τους φύλακες του κλαμπ πως έφερε μαχαίρι ενώ του γινόταν σωματικός έλεγχος, καθώς κατάλαβε πως το εγχειρίδιο θα εντοπιζόταν.

Σύμφωνα με την «Sun», είπε σε έναν θαμώνα ότι αποφάσισε να οπλιστεί με μαχαίρι επειδή πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ παρομοίωσε το Λονδίνο με «εμπόλεμη ζώνη» λόγω της έξαρσης των επιθέσεων με μαχαίρια στην βρετυανική πρωτεύουσα.

«Απλά το είχα για προστασία», φέρεται αν είπε.

Η μοναδική στενή συγγενής της νέας δούκισσας του Σάσεξ που παρέστη στον γάμο ήταν η μητέρα της. Ο πατέρας της απέφυγε να παραστεί, υπό τη σκιά καταγγελιών πως ήθελε να αξιοποιήσει οικονομικά τον αρραβώνα της κόρης του με τον «γαλαζοαίματο» Χάρι.
Πηγή: skai.gr