Ινδία: Ακόμη μία έφηβη βιάστηκε και την έκαψαν ζωντανή

Άλλη μια έφηβη, η τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα, βιάστηκε και κάηκε ζωντανή στην Ινδία προκειμένου να μην καταγγείλει τον δράστη στις αρχές.

Η 16χρονη υπέκυψε στα βαριά εγκαύματα που υπέστη.

"Συλλάβαμε δύο κατηγορούμενους. Ο ένας είναι ο εξάδελφος της νεαρής κοπέλας ο οποίος ενημέρωσε τον αυτουργό ότι ήταν μόνη της στο σπίτι" είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαγκάρ, Σατιέντρα Κουμάρ Σούκλα. "Ο βασικός ύποπτος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί", πρόσθεσε.

Ο 26χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της κοπέλας, στο Σάγκαρ του κρατιδίου Μάντια Πραντές ενώ οι γονείς της έλειπαν και την βίασε. Κατόπιν, καθώς εκείνη απειλούσε ότι θα τον καταγγείλει στην οικογένειά του, την έκαψε ζωντανή.

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν δύο παρόμοια εγκλήματα στο κρατίδιο Τζάρκλαντ: η μία έφηβη πέθανε ενώ η δεύτερη, ηλικίας 17 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού ένας 19χρονος την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.

Ο νόμος που αφορά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Ινδία έχει αυστηροποιηθεί πολύ μετά τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας, στο Νέο Δελχί, που σόκαρε όλον τον πλανήτη. Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στους βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 8χρονης στο Κάτουα, στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ