Νηπιαγωγός ανάγκασε παιδάκια να πιουν βραστό νερό για τιμωρία (βίντεο)

Το βασανισμό μικρών παιδιών από τη νηπιαγωγό τους ερευνά η κινεζική αστυνομία. Η, εντός πολλών εισαγωγικών, «εκπαιδευτικός», βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας κυκλώματος να αναγκάζει τους μαθητές της να πιουν φλιτζάνια με βραστό νερό ως μορφή τιμωρίας που θυμίζει σε σκληρότητα με την εποχή του Ντίκενς…

Η συγκλονιστική πράξη σκληρότητας ανακαλύφθηκε από έναν γονέα, την κ. Λι, της οποίας ο γιος, Σιάομινγκ, δεν μπόρεσε να φάει το δείπνο του επειδή είπε ότι πονούσε ο λαιμός του. Η μητέρα πήρε το παιδί στο γιατρό, όπου διαπιστώθηκε ότι ο λαιμός του ήταν ερεθισμένος και πρησμένος.

Όταν η κ. Λι ρώτησε το αγόρι, έμαθε ότι η δασκάλα του στο νηπιαγωγείο τον ανάγκασε, όπως και αρκετούς από τους συμμαθητές του, να πιούν πολλά φλιτζάνια με ζεματιστό νερό ως τιμωρία για τις συνομιλίες τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων!

Το περιστατικό φαίνεται ότι σημειώθηκε το πρωί της 26 Απριλίου στην πόλη Γιανγκ Τζου στην ανατολική Κίνα. Κάμερα του νηπιαγωγείου κατέγραψε βίντεο του σοκαριστικού περιστατικού. Δείχνει τα μικρά παιδιά να συγκεντρώνονται σε μια ομάδα, ενώ η νηπιαγωγός τους στέκεται από πάνω τους και τα υποχρεώνει να πιουν την τιμωρία τους…

Μόνο ο Σιάομινγκ αναγκάστηκε να πιει τέσσερα φλιτζάνια, ενώ τρεις άλλοι μαθητές υποχρεώθηκαν να πιουν από ένα φλιτζάνι ο καθένας. Ο δυστυχής Σιάομινγκ δεν κατόρθωσε να πιει όλα τα φλιτζάνια, επειδή το νερό ήταν πολύ ζεστό….

Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, η νηπιαγωγός δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα για να διδάξει και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η βασανίστρια προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια Λι, αλλά η μητέρα αρνήθηκε να δεχτεί τη χειρονομία της. Είπε ότι η οικογένειά της περιμένει το επίσης πόρισμα της αστυνομικής έρευνας πριν αποφασίσει αν θα ασκήσει μήνυση.

Πηγή: skai.gr