Τραμπ: Θα ήθελα να συναντηθεί με τον Μιούλερ, οι δικηγόροι μου λένε όχι…

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε την Παρασκευή ότι ο ίδιος «θα ήθελε» να συναντηθεί με τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, ωστόσο οι δικηγόροι του τον συμβούλευσαν να μην το πράξει…

Μιλώντας
σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, πριν επιβιβαστεί στο προεδρικό ελικόπτερο, ο Τραμπ είπε ότι αν θεωρούσε ότι ο ειδικός εισαγγελέας θα τον αντιμετώπιζε «δίκαια», τότε θα αγνοούσε τις προτροπές των δικηγόρων του. Πρόσθεσε ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Μιούλερ επειδή «δεν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη με τη Ρωσία».

«Θα ήθελα να μιλήσω. Θα το ήθελα. Κανείς δεν θέλει να μιλήσει περισσότερο από εμένα (…) επειδή δεν κάναμε τίποτα κακό. Αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο για να με αντιμετωπίσουν δίκαια. Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιο, θα παρέκαμπτα τον δικηγόρο μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος
στον Ρούντι Τζουλιάνι, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στη νομική ομάδα του, είπε ότι «ξεκίνησε μόλις τις προάλλες» και τον χαρακτήρισε «θαυμάσιο άνθρωπο». Πρόσθεσε όμως ότι ο Τζουλιάνι δεν γνώριζε τα πάντα όταν έκανε «ορισμένες δηλώσεις» σχετικές με τις κατηγορίες που του προσάπτει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Ο Τραμπ τόνισε επίσης ότι δεν έχει αλλάξει την εκδοχή του σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ