Κλείσιμο

Ματσάκης για φονικό Κύπρου: Αθώο το παιδί. Ήταν ληστεία.Τι λέει η αστυνομία

Τη θέση ότι ο 15χρονος γιος του ζεύγους δεν εμπλέκεται στο διπλό φονικό του Στροβόλου εξέφρασε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Ματσάκης είπε πως «η δική μου θέση είναι ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά. Έχω όλα τα στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω την Αστυνομία αν μου ζητηθεί. Είμαι στη διάθεση της Αστυνομίας».

Σημείωσε πως τα στοιχεία του προκύπτουν τόσο από τις νεκροτομές που διενήργησε, όσο και από την αυτοψία που έκανε στη σκηνή του εγκλήματος.

Παράλληλα, διερωτήθηκε γιατί η σκηνή έμεινε κλειστή για τόσες μέρες, εκφράζοντας την άποψη ότι έπρεπε να ανοίξει από την ίδια μέρα.

Αγγελίδης: Όλα στο δικαστήριο

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Ματσάκη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μιλώντας στον «Πολίτη 107.6», ανέφερε πως «Είναι η άποψη του κ. Ματσάκη. Τα στοιχεία θα τα δουν οι ανακριτές».

Ο κ. Αγγελίδης αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να προσθέσει ότι θα ακουστούν όλα στο δικαστήριο ενώπιον του οποίου θα βρεθεί ο ύποπτος για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι η αστυνομία έχει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αναφορικά με το διπλό φονικό και μέσα από καταθέσεις οι οποίες λαμβάνονται γίνεται προσπάθεια να συμπληρωθεί και να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση.

Εν τω μεταξύ ο 33χρονος που συνελήφθη χθες για την υπόθεση, θα οδηγηθεί σήμερα στις 11:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

ΠΗΓΗ:Politis

Πηγή: Skai.gr