Ο διάσημος παρουσιαστής Χάνιτι ήταν πελάτης του δικηγόρου του Τραμπ

Ο διάσημος παρουσιαστής του συντηρητικού αμερικανικού δικτύου Fox, Σον Χάνιτι, είναι ένας από τους πελάτες του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο προσωπικός δικηγόρος του κ. Τραμπ, Μάικλ Κόεν, βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας των εισαγγελικών Αρχών, εν μέρει λόγω της πληρωμής 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ «Στόρμι Ντάνιελς». Η Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον κ. Τραμπ, ζητά να αποδεσμευτεί από συμφωνητικό εχεμύθειας που υπέγραψε λίγες ημέρες πριν τις προπέρσινες εκλογές.

Την περασμένη εβδομάδα το FBI πραγματοποίησε εφόδους στο γραφείο, το διαμέρισμα και το δωμάτιο ξενοδοχείου του κ. Κόεν μετά από σύσταση του ειδικού συμβούλου Ρόμπερτ Μούλερ, ο οποίος ερευνά τις ρωσικές παρεμβάσεις στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Χάνιτι υποστήριξε πως ουδέποτε προσέλαβε τον κ. Κόεν, αλλά «περιστασιακά» ζήτησε τις νομικές συμβουλές του χωρίς να υπάρχει επίσημη σχέση μεταξύ τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η αποκάλυψη καταδεικνύει πως ο κ. Χάνιτι, ένας από τους επιφανέστερους υποστηρικτές του κ. Τραμπ, συνδέεται με τον πρόεδρο μέσω του κ. Κόεν, ο οποίος επί χρόνια ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος που τακτοποιούσε τις δύσκολες δουλειές του Ρεπουμπλικάνο μεγιστάνα.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε πως ο κ. Κόεν είχε επίσης μεσολαβήσει για τον χρηματισμό μίας πρώην Playmate, η οποία είχε μείνει έγκυος από μεγάλο Ρεπουμπλικάνο χρηματοδότη με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση.
Πηγή: skai.gr