Κλείσιμο

Νέο αίτημα για κατάθεση Τραμπ από την Στόρμι Ντάνιελς

Ο δικηγόρος της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία σιχυρίζεται πως είχε σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο και πως της είχαν καταβληθεί 130.000 δολάρια ως αντίτιμο για την σιωπή της πριν από τις εκλογές του 2016, κατέθεσε εκ νέου μέσω του συνηγόρου της αίτημα για κατάθεση του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικότερα ο συνήγορος της Στόρμι Ντάνιελ το βράδυ της Κυριακής προχώρησε σε κατάθεση νέου αιτήμαρτος κατάθεσης από την πλευρά του Αμερικανού Προέδρου και του δικηγόρου του Μάικλ Κοέν.
Στο συγκεκριμένο αίτημα ο Μάικλ Αβενάτι ζητά την κατάθεση – εξέταση του Αμερικανού Προέδρου για δύο ώρες το μέγιστο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν γνώριζε πως ο δικηγόρος του πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς για να μην μιλήσει, εάν είχε όντως σχέση μαζί της και για το εάν συμμετείχε στην εταιρεία που έκανε την πληρωμή στην πελάτισσά του.

Ο κ. Αβενάτι αιτείται επίσης την εξέταση του κ. Κοέν από τον οποίο επιθυμεί ένορκη κατάθεση για το εάν είχε λάβει σχετική εντολή από τον Αμερικανό Πρόεδρο να συστήσει εταιρεία και να κάνει την πληρωμή προς την Στόρμι Ντάνιελς και επίσης για ποιους λόγους σήμερα αμφισβητείται η συγκεκριμένη κίνηση.

Σημειώνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται πως είχε σχέσεις με την Στόρμι Ντάνιελς και πως έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε πληρωμή για την σιωπή της.

Υπογραμμίζεται επίσης πως το πρώτο αίτημα από την πλευρά Ντάνιελς είχε απορριφθεί από το δικαστήριο με το αιτιολογικό πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία που να το αιτιολογούν.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ