Κλείσιμο

Αίγυπτος: Δύο νεκροί από έκρηξη στην Αλεξάνδρεια - Στόχος αξιωματούχος

Δύο νεκροί, ένας εξ αυτών αστυνομικός, και τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες, είναι ο απολογισμός από την έκρηξη στην Αλεξάνδρεια, που σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί, όπως δήλωσαν ιατρικές πηγές, πηγές ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο Tolip, ενώ προήλθε από παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου επιβεβαίωσε ότι η βόμβα στόχευε το κομβόι τον επικεφαλής της ασφαλείας της Αλεξάνδρειας, στρατηγό Μουσταφά Νίμιρ.

Τη Δευτέρα διεξάγονται προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο τις οποίες θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει ο πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι.

Το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για τις περισσότερες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη χώρα.

Αυτή η έκτακτη είδηση του ΣΚΑΙ.gr είναι υπό συνεχή ενημέρωση, και σύντομα θα υπάρξουν νεότερες πληροφορίες. Παρακαλούμε να ανανεώνετε το συγκεκριμένο άρθρο για την πληρέστερη εκδοχή της είδησης με νεότερα στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον ειδησεογραφικό ιστότοπο ΣΚΑΙ.gr στο Τwitter: @skaigr και στο Facebook: facebook.com/skaigr καθώς και να κατεβάσετε την εφαρμογή SKAI.gr σε συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android της Google και iOS της Apple για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωσή σας.







Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ