Μακιγιάρισε το μωρό της για να κρύψει τον ξυλοδαρμό του από το φίλο της

Μια έφηβη, μητέρα ενός αγοριού 22 μηνών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση στη Βρετανία όταν αποφάσισε να μακιγιάρει το γιο της για να κρύψει τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό που είχε προκαλέσει ο φίλο της!

Η 18χρονη πήρε το βρέφος σε πάρτι γενεθλίων, ωστόσο είχε φροντίσει (ή μάλλον νόμιζε ότι είχε φροντίσει) να καλύψει τα ίχνη της κακοποίησης με μακιγιάζ…

Ωστόσο, το μακιγιάζ δεν ήταν δυνατό να κρύψει τα τραύματα του μικρού, και άλλες μητέρες που ήταν στη γιορτή κατάλαβαν τι είχε συμβεί, φωτογράφησαν το παιδί και έπειτα ειδοποίησαν τις αρχές.

Η μητέρα από την Υόρκη ομολόγησε ότι δεν είχε ζητήσει ιατρική φροντίδα για το παιδί της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών από τοπικό δικαστήριο.

Ο φίλος της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του βρέφους, ομολόγησε ότι αυτός προκάλεσε τη σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι από το παιδάκι έλειπαν μαλλιά από το κεφάλι του, ενώ έφερε μώλωπες και άλλα σημάδια στο πρόσωπό του και το κεφάλι του, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαδιού που προκαλείται από πολύ ισχυρό χαστούκι. Το παιδί είναι πλέον καλά στην υγεία του.
Πηγή: skai.gr