Κλείσιμο

Ο Τραμπ είναι ένα παιδάκι, λέει ο συγγραφέας του βιβλίου που τον καίει

Στην αντεπίθεση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ πέρασε ο συγγραφέας του αμφιλεγόμενου νέου βιβλίου που περιέχει πολύκροτες δηλώσεις για τα τεκταινόμενα στον Λευκό Οίκο, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει ίχνος αξιοπιστίας και ότι οι ίδιοι οι υφιστάμενοί του «λένε πως [συμπεριφέρεται] σαν παιδί».

«Αυτός ο άνθρωπος δεν διαβάζει, δεν ακούει, είναι σαν μπάλα σε φλιπεράκι που κοπανάει στα τοιχώματα», είπε ο Μάικλ Γουλφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Προσέθεσε πως ο πλανητάρχης είναι τόσο ανώριμος που έχει ανάγκη «άμεσης ικανοποίησης».

Οι δικηγόροι του κ. Τραμπ επιδιώκουν να αναστείλουν την έκδοση του βιβλίου του κ. Γουλφ, που έχει τίτλο «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ». Ο ίδιος ο πρόεδρος έχει λοιδορήσει το έργο, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το βιβλίο περιέχει, μεταξύ άλλων, προσβλητικές δηλώσεις του πρώην συμβούλου στρατηγικής του κ. Τραμπ, Στιβ Μπάνον, για την οικογένεια Τραμπ.

Ο κ. Μπάνον αποκαλεί «προδοτική» την προεκλογική συνάντηση του γιου του κ. Τραμπ με μία ρωσίδα δικηγόρο στη Νέα Υόρκη, και χαρακτηρίζει παντελώς ανόητη την κόρη του προέδρου Ιβάνκα.

Οι δηλώσεις Μπάνον, που είναι ο κύριος εκφραστής μίας συντηρητικής εθνικιστικής πτέρυγας του αμερικανικού εκλογικού σώματος, προκάλεσαν τη ρήξη του με τον κ. Τραμπ.
Πηγή: skai.gr