Οι δικηγόροι Τραμπ προσπαθούν να εμποδίσουν έκδοση του βιβλίου που τον καίει

Την κυκλοφορία του επικίνδυνου για την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ βιβλίου προσπαθούν να εμποδίσουν οι δικηγόροι του Αμερικανoύ προέδρου σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Με επιστολή τους απαιτούν από τον συγγραφέα Μάικλ Γουόλφ και τον εκδότη του βιβλίου «να σταματήσουν αμέσως καθώς και να εγκαταλείψουν οποιαδήποτε περαιτέρω δημοσίευση, κυκλοφορία ή διάδοση του βιβλίου».

Το βιβλίο περιέχει πολλές εκρηκτικές δηλώσεις του πρώην συμβούλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον. Μια από τις επίμαχες δηλώσεις του Μπάνον αναφέρει ότι η συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της ομάδας των Ρώσων αποτελούσε προδοσία.

Η συγκεκριμένη συνάντηση διερευνάται από τον Ειδικό Σύμβουλο Ρόμπερτ Μούλερ, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ των αξιωματούχων της εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας.

Ο Τραμπ απαντώντας νωρίτερα στην κυκλοφορία των αποσπασμάτων του βιβλίου τόνισε ότι ο Μπάνον έχασε το μυαλό του αφού έχασε τη θέση του στον Λευκό Οίκο.

Το επίμαχο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Φωτιά και Θυμός: Μέσα στο Λευκό Οίκο του Τραμπ» και είναι γραμμένο από τον πρώην αρθρογράφο του Guardian Μάικλ Γουόλφ. Τα αποσπάσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν ήδη προκαλέσει αναταραχή στον Λευκό Οίκο μιας και περιέχουν άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του Αμερικανού προέδρου.
Πηγή: skai.gr