Τραμπ: Ο Μπάνον δεν έχασε μόνο τη δουλειά του αλλά και το μυαλό του

«Ο Στιβ Μπάνον δεν έχει καμία σχέση με μένα, ούτε με την προεδρία μου. Όταν απολύθηκε, δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, έχασε και το μυαλό του», απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ στον πρώην σύμβουλό του Στιβ Μπάνον, ο οποίος σε ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει, δηλώνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ διέπραξε «προδοσία», καθώς συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρέδιδε επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον πληροφορίες πριν από τις αμερικανικές εκλογές.

«Ο Στιβ ήταν ένας υπάλληλος που εργάστηκε για μένα αφού είχα ήδη κερδίσει το χρίσμα, επικρατώντας ενάντια σε 17 υποψηφίους, που συχνά είχαν χαρακτηριστεί ως οι πιο ταλαντούχοι που είχαν καταθέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος», υπογραμμίζει ο Αμερικανός πρόεδρος. 

«
Προσποιείται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τα μέσα ενημέρωσης, που χαρακτηρίζει αντιπολίτευση, όμως περνούσε το χρόνο του στο Λευκό Οίκο διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάζει τον εαυτό του πολύ πιο σημαντικό από όσο ήταν. Είναι το μόνο πράγμα που κάνει καλά», συνεχίζει ο Τραμπ κατηγορώντας τον Μπάνον ότι ξεγέλασε κάποιους για «να γράψουν βιβλία γεμάτα ψέμματα».

«Τώρα, που είναι μόνος του, ο Στιβ μαθαίνει ότι το να κερδίζει κανείς δεν είναι τόσο εύκολο, όσο το έκανα να φαίνεται. Ο Στιβ είχε ελάχιστη σχέση με την ιστορική μας νίκη, που οφείλεται στους ξεχασμένους άνδρες και γυναίκες αυτής της χώρας. Ωστόσο, είχε άμεση σχέση με την απώλεια της θέσης της Γερουσίας στην Πολιτεία της Αλαμπάμα που κρατούσαν για περισσότερο από 30 χρόνια οι Ρεπουμπλικάνοι. Ο Στιβ δεν εκπροσωπεί τη βάση μου – βρίσκεται απλώς σε αυτήν για τον εαυτό του», τονίζει κλείνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος, υποστηρίζοντας πως ο Μπάνον σπανίως είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις μαζί του και απλώς προσποιείται πως είχε επιρροή. 


Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ