Τραμπ: Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ηγέτες του πλανήτη

Εξαιρετικές σχέσεις με τους περισσότερους ομολόγους του σε όλον τον πλανήτη διαβεβαίωσε σήμερα ότι έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους από το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

«Συνεννοούμαι πολύ καλά με την Άνγκελα, παρόλο που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν το γράφετε», είπε αναφερόμενος στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με την Τερέζα Μέι, όπως και με τον Τζάστιν Τριντό, που μόλις άφησα», είπε λίγο πριν προσγειωθεί στο Βιετνάμ.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές σχέσεις με καθέναν απ' αυτούς», πρόσθεσε αναφερόμενος στους περίπου 20 ηγέτες που ήταν παρόντες στη Σύνοδο Κορυφής του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Ντανάνγκ.

«Και με τον Πούτιν έχουμε μια καλή σχέση, αν σκεφτεί κανείς πως δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή σχέση», είπε με αφορμή τη συνάντηση που είχε μαζί με τον Πούτιν, στο περιθώριο της Συνόδου.

«Ο κινέζος πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος ισχυρός, πολύ έξυπνος. Μου αρέσει πολύ. Του αρέσω κι εγώ. Εκπροσωπούμε δύο χώρες πολύ διαφορετικές, όμως συνεννοούμαστε πολύ καλά», τόνισε.
Εξαιρετικές σχέσεις ανέφερε ότι έχει και με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Τέλος πρόσθεσε ότι είναι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση παρά το δωδεκαήμερο ταξίδι του το οποίο φθάνει στο τέλος του ενώ επαίνεσε και τους δημοσιογράφους που άντεξαν και αυτοί να τον ακολουθούν στο ταξίδι του στην Ασία.
Πηγή: skai.gr