Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορούν τον κωμικό Louis C.K πέντε γυναίκες

Για ανάρμοστη, σεξουαλικού ύφους συμπεριφορά κατηγορούν πέντε γυναίκες τον Αμερικανό κωμικό, Louis C.K, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Η Ντάνα Μιν Γκουντμαν και η Τζούλια Γούλοφ, που δραστηριοποιούνται χρόνια στον χώρο του σταντ-απ κατηγορούν τον 50χρονο κωμικό πως το 2002, μετά από παράσταση στο Comedy Arts Festival στο Άσπεν, ο κωμικός τις κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για «ένα τσάι» και με το που μπήκαν μέσα τις ρώτησε αν του επέτρεπαν να «βγάλει έξω το πέος του».

Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, οι ίδιες πίστεψαν πως ο κωμικός αστειευόταν και άρχισαν να γελούν αλλά τότε εκείνος έπραξε ακριβώς αυτό που είχε πει.

Για αδιευκρίνιστο λόγο εκείνες παρέμειναν στο δωμάτιο ενώ ο κωμικός γδυνόταν μέχρι που έμεινε ολόγυμνος μπροστά τους και άρχισε να αυνανίζεται, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες.

Η Άμπι Σάχνερ, καταγγέλλει από την πλευρά της πως όταν, μέσα στο 2003, τηλεφώνησε στον κωμικό για να τον προσκαλέσει σε κάποια από τις παραστάσεις της, «τον άκουσε να αυνανίζεται από το τηλέφωνο».

Σύμφωνα με μια άλλη κωμικό, την Ρεμπέκα Κόρι που έπαιξε στο πλευρό του Louis C.K σε έναν τηλεοπτικό πιλότο, ο κωμικός την ρώτησε αν θα είχε πρόβλημα να αυνανιστεί μπροστά της και εκείνη αρνήθηκε.

Οι εξωτερικοί παραγωγοί του σόου, Κούρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ επιβεβαιώνουν το περιστατικό. «Αυτό που συνέβη στη Ρεμπέκα σε εκείνο το πλατό ήταν φριχτό», λέει η Κοξ, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά Φιλαράκια, όπου υποδυόταν τη Μόνικα. 

«Ανησυχούσα για το αν η Ρεμπέκα ένιωθε ασφαλής και προστατευμένη», προσθέτει. Τελικά συζήτησαν για το μέλλον του σόου και η Κόρι αποφάσισε να συνεχίσει. «Τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμένα. Δεν ήθελα να είμαι το άτομα που θα έκλεινε την παραγωγή» λέει η Κόρι. 

Ακόμα μία γυναίκα που μίλησε στην εφημερίδα
υπό τον όρο της προστασίας των στοιχείων της, καταγγέλλει πως στο τέλος της δεκαετίας του 90, όταν ο Louis C.K ήταν παραγωγός και σεναριογράφος του The Chris Rock Show, της είχε προτείνει επανειλημμένως να του επιτρέψει να αυνανιστεί μπροστά της. 

Η ίδια παραδέχεται πως τότε, μόλις 20 ετών, δέχθηκε την πρότασή του αλλά αργότερα έθεσε εν αμφιβόλω τη συμπεριφορά του. 

Τι απαντά ο ατζέντης του

Σε επικοινωνία που είχαν οι NYT με τον ατζέντη του Louis C.K, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως ο κωμικός «δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία ερώτηση».

Σήμερα πάντως, η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του κωμικού «I Love You Daddy» ακυρώθηκε, όπως ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Late Show του Στίβεν Κολμπέρτ.

«Μετά από χρόνια φημών για την τάση του Louis C.K να αυνανίζεται μπροστά σε συνεργάτες τους, γυναίκες μιλούν ανοικτά, περιγράφοντας τις εμπειρίες τους», σχολιάζουν στην ιστοσελίδα τους οι NYT.
Πηγή: Πηγή: NYT - Επιμέλεια: Πάνος Σάκκας