Κλείσιμο

Πέντε τραυματίες από επιθέσεις αγνώστου με μαχαίρι στο κέντρο του Μονάχου

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφριά, από τέσσερις ή πέντε διαδοχικές επιθέσεις που πραγματοποίησε άγνωστος άνδρας με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης του Μονάχου σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Πληροφορίες της εφημερίδας Bild αναφέρουν τώρα ότι οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο άνδρα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον δράστη των διαδοχικών επιθέσεων με μαχαίρι. 
«Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μονάχου.

Ο άνδρας επιτέθηκε και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο με ένα μαύρο ποδήλατο. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και προειδοποιούν τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από το κέντρο του Μονάχου όπου έγιναν οι επιθέσεις γιατί ο άνδρας είναι επικίνδυνος. 

Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της γερμανικής αστυνομίας ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα κοντινά νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο του 40χρονου -σύμφωνα με τις πληροφορίες των αρχών- δράστη, ο οποίος φορούσε γκρι παντελόνι, πράσινο πανωφόρι και σακίδιο πλάτης. Οι αρχές αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για έναν ξανθό άντρα, με γένια. 



Πηγή: skai.gr