Συνελήφθη ο αμερικανός ράπερ Νέλι μετά από καταγγελία για βιασμό

Ο αμερικανός ράπερ Νέλι, που γνώρισε την επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε μικρή πόλη της πολιτείας της Ουάσιγκτον καθώς μία γυναίκα το κατηγόρησε για βιασμό.

Λίγο μετά τις 04.00 το πρωί τοπική ώρα, γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία του Όμπερν, πόλης που βρίσκεται στα περίχωρα του Σιάτλ, καταγγέλλοντας ότι ο μουσικός την κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν
στο λεωφορείο με το οποίο ταξιδεύει στις περιοδείες του ο Νέλι κι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, σύμφωνα με την καταγγελία. Έπειτα από μια πρώτη έρευνα που διεξήγαγαν, προχώρησαν στη σύλληψη του καλλιτέχνη, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κορνέλ Χέινς Τζ.

Ο ράπερ τέθηκε υπό κράτηση σε φυλακή στο Ντε Μόιν, κοντά στο Όμπερν. Ο Nelly είχε εμφανιστεί την Παρασκευή στο Αμφιθέατρο White River Amphitheatre του Όμπερν στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος Florida Georgia Line.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα με αινιγματικό περιεχόμενο: «Κάθε φορά που ο κόσμος ολόκληρος είναι εναντίον μας, εσείς πρέπει να απαλλαχθείτε από αυτούς…» έγραψε. «Στην πραγματικότητα είσαι εσύ ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο διότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχεις».

Ο Νέλι γεννήθηκε πριν από 42 χρόνια στο Όστιν (Τέξας, νότιες ΗΠΑ). Πέρασε τα νεανικά του χρόνια στο Σεντ Λούις (Μιζούρι, κεντρικά). Τα τρία πρώτα του άλμπουμ, που κυκλοφόρησαν το διάστημα 2000-2004 κατέκτησαν την κορυφή του πίνακα των πωλήσεων στις ΗΠΑ.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο