Για κανιβαλισμό κατηγορείται ένα ζευγάρι από τη Ρωσία

Ένα ζευγάρι, που κατηγορείται ότι σκότωσε μια γυναίκα, σκοπεύοντας να την φάει, συνελήφθη στη νότια Ρωσία αφού οι προθέσεις των δύο υπόπτων «αποκαλύφθηκαν» από τις φωτογραφίες «σέλφι» που τράβηξαν με μέρη του άψυχου σώματος της γυναίκας, το οποίο είχαν τεμαχίσει, έγινε σήμερα γνωστό από τις ρωσικές αρχές.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένας άνδρας 35 ετών και η σύζυγός του διαπληκτίστηκαν με μια γυναίκα που μόλις είχαν γνωρίσει, στο Κρασνοντάρ. «Ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και τεμάχισε το σώμα της, κρύβοντας κάποια μέλη της στην περιοχή του εγκλήματος και παίρνοντας μαζί του κάποια άλλα», όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της Επιτροπής Έρευνας, που αναλαμβάνει τις σοβαρές υποθέσεις στη Ρωσία.

Κατόπιν, ο 35χρονος φαίνεται πως τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, ποζάροντας με το διαμελισμένο θύμα. Το κινητό μαζί με τις φωτογραφίες βρέθηκε στον δρόμο τρεις ημέρες αργότερα από εργάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ζευγάρι συνελήφθη και «μέλη σώματος που είχαν τοποθετηθεί σε ένα διάλυμα άλατος» κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία του.

Επιπλέον, οι αρχές κατέσχεσαν κομμάτια κρέατος «άγνωστης προέλευσης» από την κουζίνα τους, τονίζεται στο δελτίο τύπου.

Ειδικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν εάν πρόκειται για ανθρώπινη σάρκα ή κάποιο άλλο ζωικό κρέας από ζώο, συμπληρώνεται.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλέστηκαν ρωσικά ΜΜΕ, το ζευγάρι επιδιδόταν στον κανιβαλισμό εδώ και χρόνια και έχει διαπράξει πολλούς φόνους.
Πηγή: skai.gr