Σκαραμούτσι: «Σχιζοφρενής» ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

Λεκτική επίθεση στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους εξαπέλυσε ο νέος διευθυντής Επικοινωνίας του Τραμπ Άντονι Σκαραμούτσι αποκαλώντας τον «παρανοϊκό σχιζοφρενή» όπως αποκάλυψε η Ράιαν Λίζα, δημοσιογράφος του περιοδικού Τhe New Yorker. Ο πρώην χρηματιστής της Γουόλ Στριτ επιτέθηκε επίσης στον βοηθό του Τραμπ, Στιβ Μπάννον.

Η συνομιλία, η οποία έγινε μέσω τηλεφώνου, ήταν γεμάτη από βωμολοχίες και κατευθυνόμενες προσβολές κατά του Πρίμπους καθώς και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ, Στίβ Μπάνον.

Χαρακτήρισε τον Πρίμπους «παρανοϊκό σχιζοφρενή» ενώ κατηγόρησε τον Μπάνον ότι προσπαθεί να χτίσει την δική του φήμη, εκμεταλλευόμενος τη δύναμη του προέδρου Τραμπ.

Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης ο Σκαραμούτσι ανήρτησε tweet στο οποίο δήλωσε μετανιωμένος για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε στην τηλεφωνική του συνομιλία με τη δημοσιογράφο.

Δεν αρνήθηκε τα λεγόμενά του αλλά όπως είπε δεν έπρεπε να είχε εμπιστευτεί τη δημοσιογράφο. «Δεν θα επαναληφθεί», ανέφερε. Ο Σκαραμούτσι το έγραψε αυτό επειδή η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι την ώρα της τηλεφωνικής τους συνομιλίας ο νέος διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δειπνούσε με τον Τραμπ. 

Ο Σκαραμούτσι στην πρώτη του εβδομάδα ως διευθυντής επικοινωνίας έχει αναλωθεί στο να αποδίδει κατηγορίες εναντίον αυτών που διαρρέουν ότι μέσα στον Λευκό Οίκο υπάρχει σύγκρουση φιλελεύθερων δυνάμεων και υπερσυντηρητικών ιδεολόγων.

«Εάν ο Ρέινς δεν είναι αυτός που κάνει τις διαρροές αφήστε τον να το κάνει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CNN.
Πηγή: skai.gr