Αυτό είναι το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο για το 2017

Το ξενοδοχείο Nihiwatu στην Ινδονησία είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο «νικητής» στην λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Η συγκεκριμένη λίστα διαμορφώνεται κάθε χρόνο από αμερικανικό περιοδικό Travel + Leisure.

Το ξενοδοχείο Nihiwatu βρίσκεται στο νησί Sumba το οποίο βρίσκεται περίπου 250 μίλια ανατολικά από το Μπαλί και προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες αλλά και χώρους διαμονής για όλα τα γούστα.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε μπανγκαλόου επάνω στη θάλασσα αλλά και σε «δεντρόσπιτο» στο μέσο μίας παρθένας ζούγκλας.



Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 80 από σέρφερ και προσφέρει ίσως «τα κορυφαία μαθήματα σερφ στον κόσμο» σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure.



Στα πολλά + του ξενοδοχείου, το περιοδικό Travel + Leisure τοποθετεί και την εξαιρετική κουζίνα του αλλά και το εργοστάσιο σοκολάτας που έχει κατασκευαστεί στον κεντρικό χώρο υποδοχής του Nihiwatu.



Υπογραμμίζεται πως για την αξιολόγηση των ξενοδοχείων της συγκεκριμένης λίστας το περιοδικό Travel + Leisure ελέγχει περισσότερες από 86 κατηγορίες οι οποίες αφορούν τόσο την ποιότητα στην διαμονή όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ολόκληρη την λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου μπορείτε να την βρείτε εδώ
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης