Ο Τραμπ Jr συνάντησε ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρείχε ενοχοποιητικό υλικό για Κλίντον

Βέβαια ο Ντοναλντ Τραμπ τζούνιορ ισχυρίστηκε ότι η δικηγόρος Νατάλια Βεσελίτσκαγια δεν του παρείχε «ουσιώδεις πληροφορίες» για την αντίπαλο του πατέρα του στη διεκδίκηση της προεδρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση με τη Νατάλια Βεσελίτσκαγια παραβρίσκονταν ο κουνιάδος του αμερικανού προέδρου Τζαρντ Κούσνερ , και τότε επικεφαλής της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, Πωλ Μαναφορντ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αμερικανικές αρχές ερευνούν ενδεχόμενη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η συνάντηση με τη ρωσίδα δκηγόρο έγινε στις 9 Ιουνίου του 2016 στον Trump Tower, δύο εβδομάδες αφότου ο Τραμπ εξασφάλισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. 

Ο Τραμπ δηλώνει άγνοια για τη συνάντηση του γιού του με ρωσίδα δικηγόρο το 2016

Μετά την αποκάλυψη των New York Times, o πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ ανακοίνωσε ότι "δεν ήταν ενήμερος και δεν συμμετείχε" το 2016 σε συνάντηση μεταξύ του γιού του Ντόναλντ Τραμπ του νεότερου και μιάς δικηγόρου με πρόσβαση στο Κρεμλίνο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα η συνάντηση έγινε μετά από υποσχέσεις να δοθούν πληροφορίες στην ομάδα του Τραμπ που θα προκαλέσουν ζημιά στην αντίπαλο υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον, είπε χθες ο Μαρκ Κοράλο, εκπρόσωπος της ομάδας δικηγόρων του Τραμπ.




Πηγή: BBC