Κλείσιμο

Ο Τραμπ συνεχίζει την επίθεσή του στον Σαντίκ Καν

Συνεχίζει την επίθεσή του στον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον αυτή τη φορά ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει δήλωση που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο άκουσμα της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο ο Καν ανέφερε το πρωί της Κυριακής ότι οι Λονδρέζοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”!» έγραψε στη συνέχεια ο Τραμπ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Εκπρόσωπος του Καν, απαντώντας στο σχόλιο του Τραμπ, το οποίο προκάλεσε τις επικρίσεις του Τύπου, δήλωσε ότι ο δήμαρχος έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντάει στον «κακά ενημερωμένο» αμερικανό πρόεδρο.

«Άθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για την “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” δήλωσή του. Τα MME προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν» έγραψε ο Τραμπ σήμερα στο Twitter. 

Προς το παρόν ο δήμαρχος του Λόνδίνου δεν έχει αντιδράσει στο νέο tweet του Τραμπ. 

Σημειώνεται ότι ο Καν εξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου το 2016 και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Πηγή: skai.gr