Κλείσιμο

Yπό έρευνα η Μαντόνα; - Δήλωσε ότι σκέφτηκε να ανατινάξει το Λ. Οίκο (vid)

Σε έρευνα για τη δήλωση της Μαντόνα στην «πορεία των γυναικών» κατά του νέου προέδρου της χώρας Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον ότι «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο» φέρονται ότι προτίθενται να προχωρήσουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ! Τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία.

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη… Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία… Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε… Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’, ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’ (σ.σ το πλήθος απαντά πολλές φορές: ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’».

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι.... δεν θα υποχωρήσουμε» πρόσθεσε το αστέρι της ποπ. καταχειροκροτούμενη από πλήθος μισού εκατομμυρίων ανθρώπων.

Σύμφωνα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

Φορώντας ροζ σκουφάκια, εκατομμύρια άνθρωποι, στην πλειονότητά τους γυναίκες, συμμετείχαν το Σάββατο στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό στις «πορείες των γυναικών» που οργανώθηκαν υπέρ της προάσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων και κατά του νέου προέδρου της χώρας Ντόναλντ Τραμπ.

Μεταξύ άλλων, στη συγκέντρωση της Ουάσιγκτον βρίσκονταν η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Σερ, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

Πηγή: skai.gr