Νοσηλεύεται ο 92χρονος Τζορτζ Μπους - Με χιουμοριστική επιστολή το ανακοίνωσε στον Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον, όπως μετέδωσε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός KHOU, μία θυγατρική του CBS Houston, επικαλούμενος το γραφείο της επιτελάρχη του.

Ο 92χρονος Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους νοσηλεύεται και "είναι καλά", δήλωσε η Τζιν Μπέκερ στον τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε ότι αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του σε μιά-δυό μέρες.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Τζιμ Μακ Γκραθ ή με το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μπους.

Η χιουμοριστική επιστολή του στον Ντόναλντ Τραμπ 

Επιστολή έστειλε ο George H.W. Bush στον Ντόναλντ Τραμπ εξηγώντας με έναν μάλλον χιουμοριστικό τρόπο τους λόγους που δεν θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το Business Insider στην επιστολή του προς τον Τραμπ ο George Bush αναφέρει: «Η Μπάρμαπρα κι εγώ λυπούμαστε πολύ που δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε στην τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου. Ο γιατρός μου, λέει πως εάν καθίσω έξω Γενάρη μήνα πιθανότατα θα καταλήξω τρία μέτρα κάτω από τη γη, το ίδιο και η Μπάρμπαρα. Μετά από αυτό νομίζω πως και οι δύο έχουμε «κολλήσει» στο Τέξας».

Πηγή: skai.gr