Τραμπ για Μέριλ Στριπ: Ακόμα μια πληγωμένη θαυμάστρια της Χίλαρι

Απάντηση στην κριτική που άσκησε χθες βράδυ η ηθοποιός Μέριλ Στριπ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Χρυσής Σφαίρας έδωσε στο Twitter o νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ τουίταρε: «Η Μέριλ Στριπ, μια από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει, αλλά που επιτέθηκε χθες στις Χρυσές Σφαίρες».

Η Μέριλ Στριπ δήλωσε χθες στην ομιλία της στα βραβεία ότι συγκλονίστηκε από την κίνηση του Τραμπ να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε» δήλωσε χαρακτηριστικά η 67χρονη Στριπ, που τιμήθηκε με ειδικό βραβείο ( Cecil B. DeMille lifetime achievement award) για την προσφορά της, στις τέχνες, το βράδυ της Κυριακής. 

«Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες», τόνισε η Στριπ.

«Για 100η φορά δηλώνω ότι ποτέ δεν μιμήθηκα ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες. Η κα Στριπ είναι ακόμα μια οπαδός της Χίλαρι Κλίντον που απογοητεύτηκε από την ήττα».








Πηγή: skai.gr