Κλείσιμο

O πρώην «Μέγας Μάγος» της ΚΚΚ πανηγυρίζει για τον Τραμπ!

Είναι ρατσιστής, αρνητής του Ολοκαυτώματος και «πρώην Μέγας Μάγος» (ο τίτλος του αρχηγού) της Κου Κουξ Κλαν, υποστήριξε φανατικά τον Ντόναλντ Τραμπ και πανηγυρίζει έξαλλα για τη νίκη του! Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ντιουκ ο οποίος μέσω Twitter ανέπεμψε ύμνους για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Χίλαρι Κλίντον, στα κανάλια αλλά και στο Χόλιγουντ.

«Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές βραδιές της ζωής μου. Μην έχετε αμφιβολία για αυτό. Ο κόσμος μας έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εκλογή του Τραμπ (…) Ο Τραμπ χρωστά τη νίκη του στον ΝΟΤΟ» ισχυρίστηκε δε.

Όσον αφορά τη Χίλαρι Κλίντον ο Ντιουκ δήλωσε πως «Η Χίλαρι απόψε αποκάλυψε ποια πραγματικά είναι και ήταν. Μία δειλή που δεν μπορούσε ούτε να αντιμετωπίσει το έθνος και να αναγνωρίσει την ήττα της», με hashtag #lockherup («κλειδώστε τη»).

Αποτέλεσμα εικόνας για david duke
O Nτιουκ όταν ήταν νέος 

Ο ηλικιωμένος ρατσιστής περιέλαβε όμως και το Χόλιγουντ: «Όλη εσείς η βρομιά στο Χόλιγουντ υποσχεθήκατε να φύγετε (σ.σ αν εκλεγόταν ο Τραμπ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ – δεν θέλουμε πια το δηλητήριό σας εδώ – ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ…Ο!»

Μάλιστα, ο Ντιουκ εμφανίζει τον Τραμπ με εξιδανικευμένα πορτραίτα, είτε σαν ήρωα της Αμερικανικής επανάστασης, είτε πάνω σε ένα τεθωρακισμένο!

Σημειώνεται ότι η Κου Κλουξ Κλαν στήριξε εξ αρχής τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική του εκστρατεία. Ο επιχειρηματίας απάντησε με μια χλιαρή δήλωση σύμφωνα με την οποία «δεν γνωρίζει ούτε την… οργάνωση, ούτε τον Ντιουκ».


Πηγή: skai.gr