Ξανανοίγει την έρευνα των emails της Κλίντον το FBI - Τα νέα στοιχεία δεν προέρχονται από τον αρχικό server (pdf)

Ο επικεφαλής του FBI σε επιστολή του προς μέλη του Κονγκρέσου αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό η υπόθεση με τα emails από τον προσωπικό server της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον θα «ανοίξει» εκ νέου καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ ο επικεφαλής του FBI έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση με τα mails που είχαν υποκλαπεί από τον λογαριασμό της Χίλαρι Κλίντον.

Αναλυτικά η επιστολή του James Comey προς το Κονγκρέσο αναφέρει: «Πρόσφατα περιήλθαν στην κυριότητα μας νέα στοιχεία για την υπόθεση και θα διερευνηθούν περαιτέρω». Ο James Comey υπογραμμίζει επίσης στην ίδια επιστολή πως ο ίδιος ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα εχθές και πιστεύει πως πρέπει να ελεγχθούν ώστε να εξακριβωθεί εάν προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο πηγή από το FBI τα νέα emails δεν προέρχονται από τον ίδιο server και αναμένεται να περιλαμβάνουν σημαντικά στοιχεία.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, τα νέα mails ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας για το σκάνδαλο με τα ερωτικά μηνύματα του Anthony Weiner. 

Δείτε την επιστολή του FBI προς το Κονγκρέσο εδώ
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης