Αντιδράσεις για τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία που ποζάρει δίπλα σε νεκρά ζώα (ΦΩΤΟ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ένας Αργεντίνος εκατομμυριούχος με τη σύζυγό του, μετά τις ειφωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο που τους δείχνουν να ποζάρουν δίπλα σε νεκρά ζώα που σκότωσαν.


Ο 42χρονος επιχειρηματίας Matias Garfunkel και η 33χρονη μοντέλο σύζυγός του Victoria Vannucci βρέθηκαν στο στόχαστρο από τη στιγμή που οι φωτογραφίες από το κυνήγι κοινοποιήθηκαν δημόσια.



Ένας ανώνυμος χρήστης του Twitter δημοσίευσε πρόσφατα τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε διακοπές το 2011, στην Αφρική, στις οποίες το ζευγάρι απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα σε διάφορα νεκρά ζώα σε σαφάρι. Σε μια από τις εικόνες, το ζευγάρι φαίνεται να έχει φωτογραφηθεί με ένα νεκρό λιοντάρι, με τον 42χρονο να έχει ένα πούρο στο στόμα του και να κρατάει όπλο, χαμογελώντας, πλάι στη γυναίκα του.



Η σύζυγός του, που είναι μοντέλο και ιδιοκτήτρια ενός sex shop ποζάρει επίσης δίπλα σε ένα νεκρό ζώο το οποίο προφανώς πυροβολήθηκε από εκείνη καθώς κρατά ένα όπλο στο δεξί της χέρι. 


Χρήστες του Twitter, εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την οργή τους για τις φωτογραφίες, μη μπορώντας να πιστέψουν πως κάποιος σκοτώνει τόσο εύκολα ένα ζώο για την ευχαρίστησή του.



Το ζευγάρι αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες, ενώ κατήγγειλε στην αστυνομία για το προσωπικό υλικό που διέρρευσε, ζητώντας να ερευνηθεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το οικογενειακό τους περιβάλλον.  





Πηγή: skai.gr