Πόσοι Αμερικανοί είδαν το τελευταίο debate Χίλαρι - Τραμπ;

Περίπου 64,6 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την τρίτη και τελευταία αναμέτρηση των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, αριθμός μικρότερος από την πρώτη τηλεοπτική αντιπαράθεση των δυο μονομάχων, αλλά ο τρίτος μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί στην ιστορία των αμερικάνικων εκλογών. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, περίπου 36 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το τελικό ντιμπέιτ από τους δέκτες των τεσσάρων μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων των ΗΠΑ, ενώ επιπλέον 28 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν σε καλωδιακά.

Η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο μονομάχων προσέλκυσε 84 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό στην ιστορία των τηλεμαχιών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα 66,5 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας, που προβλήθηκε την ίδια ώρα με τη δημοφιλή εκπομπή «Sunday Night
Football».

Τα τελικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων τηλεοπτικών δικτύων που μετέδωσαν απευθείας το ντιμπέιτ, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα την Παρασκευή.
Πηγή: skai.gr