Ο επόμενος Χίτλερ θέλει να γίνει ο Ντουτέρτε

Με το Ολοκαύτωμα συγκρίνει την προσπάθειά του να «αφανίσει» τους διακινητές ναρκωτικών και τους τοξικομανείς ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, επισημαίνοντας ότι θα ήταν σε θέση να σκοτώσει αριθμητικά όσους είχε σκοτώσει και ο Χίτλερ.

«Το μακελειό που διέπραξε ο Χίτλερ, τα τρία εκατομμύρια των Εβραίων που σκότωσε, μπορούν να σφαγιαστούν και εδώ (αυτή τη φορά θα είναι τοξικομανείς)», είπε. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον έξι εκατομμύρια Εβραίοι καθώς και άλλες μειονότητες σκοτώθηκαν από του Ναζί.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ Ντουτέρτε έχουν δολοφονηθεί πολλοί ναρκομανείς όπως και πολλοί έμποροι ναρκωτικών, με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας στις Φιλιππίνες. 

Τα επίσημα στοιχεία λένε ότι περισσότερα από 3.000 άτομα έχουν σκοτωθεί σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας. Τα άψυχα σώματα των θυμάτων συχνά αφήνονται έξω στο δρόμο έχοντας δίπλα τους έναν κατάλογο με την σειρά των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει.

Ο πρόεδρος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα σκοτώσει 100.000 εγκληματίες ώστε να μειώσει την εγκληματικότητα στις Φιλιππίνες.


Πηγή: BBC - skai.gr