Συνετρίβη ελικόπτερο στη Νορβηγία - 11 οι νεκροί - Αγνοούνται 2 από τους επιβαίνοντες

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι TV 2 News.

Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να βρίσκονται στη θάλασσα, ενώ το ελικόπτερο κατέπεσε σε μικρό νησί που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η πτώση του ελικοπτέρου έγινε στα δυτικά της πόλης Μπέργκεν, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Νορβηγία, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται από τις συχνές πτήσεις ελικοπτέρων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των εγκαταστάσεων γεώτρησης πετρελαίων.

Οι αστυνομικές αρχές στη Νορβηγία δηλώνουν ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της χώρας, ενώ οι έρευνες των σωστικών συνεργείων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Παράλληλα, η εταιρία Statoil, ανακοίνωσε ότι όλα τα ελικόπτερα του ίδιου τύπου με αυτό που συνετρίβη έχουν προσωρινά καθηλωθεί στο έδαφος.

Αρκετοί επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη νωρίτερα στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, έχουν εντοπιστεί νεκροί.

Ο ακριβής αριθμός των νεκρών δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, δηλώνουν αστυνομικές πηγές στην τοπική εφημερίδα “Bergens Tidende.”

Σημειώνεται πως στο ελικόπτερο επέβαιναν 13 άτομα συνολικά. 

Το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο πηγές από τις έρευνες που διεξάγονται αναφέρει πως 11 από τους επιβαίνοντες είναι νεκροί ενώ αγνοούνται 2 άτομα. 
Πηγή: skai.gr