Κλείσιμο

ISIS: Nέο βίντεο με τετράχρονο να ανατινάζει «κατασκόπους» στη Συρία

Νέο βίντεο με πρωταγωνιστή ένα τετράχρονο αγόρι να ανατινάζει «κατασκόπους» της Βρετανίας στη Συρία συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Στο προηγούμενο βίντεο που είχε εμφανιστεί ο Jihadi Junior απειλούσε να σκοτώσει όλους τους «άπιστους.»

© ganian1979

Ο «Jihadi Junior» διακρίνεται να πατά ένα κουμπί που πυροδοτεί τον εκρηκτικό μηχανισμό και ανατινάζει το αυτοκίνητο όπου βρίσκονται δεμένοι τρεις άνθρωποι που φέρονται να είναι κατάσκοποι. Το βίντεο στη συνέχεια τον δίπλα στα απανθρακωμένα απομεινάρια του αυτοκινήτου, φωνάζοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος».


Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το μικρό παιδί εμφανίζεται σε βίντεο προπαγάνδας των εξτρεμιστών από τότε που η μητέρα του τον πήγε πριν από τρία χρόνια στη Συρία. Ο παππούς του αποκάλυψε πως ο τετράχρονος τον ικέτευε να τον σώσει πριν αναγκαστεί να εμφανιστεί στο πρώτο βίντεο τον περασμένο μήνα.

© ganian1979

Ένας άντρας που στέκεται δίπλα στο παιδί, απευθύνεται στο βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον λέγοντας: «Σήμερα, θα σκοτώσουμε τους κατασκόπους σου με τον ίδιο τρόπου βοήθησες να σκοτωθούν οι αδελφοί μας».
Πηγή: skai.gr