Νέο πλάνο αναδιάρθρωσης από την Air France

Σε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα ο νέος διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας δεσμεύθηκε απέναντι στα συνδικάτα πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω μαζικές απολύσεις τουλάχιστον μέχρι το 2018 στο προσωπικό εδάφους.

Συγκεκριμένα μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης ο νέος διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού του γαλλικού αερομεταφορέα, Gilles Gateau, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδικάτων του προσωπικού εδάφους της εταιρείας πως το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει μαζικές απολύσεις αλλά θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή σχέδιο οικειοθελών αποχωρήσεων το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

Επίσης σε σχετικές δηλώσεις του ο Gilles Gateau υπογράμμισε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους τόσο του προσωπικού καμπίνας όσο και με το επίσημο όργανο των πιλότων προκειμένου να διευθετηθούν και μαζί τους όλα τα προβλήματα. Ο κύριος Gilles Gateau δεν παρέλειψε να σημειώσει πως εντός του έτους υπάρχει πιθανότητα η εταιρεία να προσχωρήσει και στις απαραίτητες προσλήψεις.
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης