Οι Eagles of Death συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι

Το συγκρότημα Eagles of Death το οποίο βρισκόταν στη σκηνή του Bataclan τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου όταν και έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, προχώρησε σε μία πρωτοβουλία για τη συλλογή χρημάτων τα οποία και θα διατεθούν στα θύματα των επιθέσεων του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα οι Eagles of Death καλούν όλα τα συγκροτήματα μουσικής, ανεξάρτητα από τη χώρα που προέρχονται ή το είδος της μουσικής τους, να προχωρήσουν ελεύθερα σε διασκευή του τραγουδιού τους με τίτλο «I love you all the time» και να προχωρήσουν και στην πώλησή του.

Ο συνιδρυτής του συγκροτήματος μάλιστα Josh Homme με ανάρτησή του στα social media τονίζει πως τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου τραγουδιού θα πρέπει να υποβληθούν στο ίδρυμα Sweet Stuff το οποίο και έχει δημιουργηθεί για τη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων στο Παρίσι.

Τέλος το συγκρότημα έχει προχωρήσει σε ανάλογη πρόταση και από τις online πλατφόρμες πώλησης και διανομής μουσικής όπως οι ITunes, Spotify, Tidal και Amazon.
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης