Αμερική: Μητέρα σκοτώνει το νεογέννητο παιδί της

Η 26 ετών Κίμπερλι Πάππας δήλωσε σήμερα ένοχη για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της το οποίο και έφερε στη ζωή στις τουαλέτες του εργασιακού της χώρου τον περασμένο Μάρτιο.

Η 26 ετών γυναίκα γέννησε τον περασμένο Μάρτιο στις τουαλέτες της δουλειάς της, έκοψε μόνη της τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι και στη συνέχεια, με βάση το κατηγορητήριο, τοποθέτησε το άτυχο νεογέννητο σε πλαστική σακούλα και το έκλεισε σε συρτάρι του γραφείου της.

Οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα αίματος στις τουαλέτες και άμεσα κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές. Κατά τον έλεγχο στα γραφεία της εταιρείας στα οποία εργαζόταν η δράστης, οι αρχές διαπίστωσαν πως η κατηγορουμένη είχε περίεργη συμπεριφορά και άμεσα προσχώρησαν στην προσαγωγή της. Κατά την προανάκριση η Κίμπερλι Πάππας ομολόγησε πως είχε γεννήσει πριν από κάποιες ώρες και τοποθέτησε το νεογέννητο αγοράκι της σε πλαστική σακούλα. Το άτυχο αγοράκι ανακαλύφθηκε στο ντουλάπι της κατηγορούμενης μητέρας του νεκρό.

Όταν οι αστυνομικές αρχές ρώτησαν την Πάππας για ποιο λόγο έβαλε το μωρό σε πλαστική σακούλα, τόνισε πως γεννήθηκε νεκρό. Η νεκροψία όμως του μωρού έδειξε ως αιτία θανάτου την ασφυξία.

Η Πάππας σήμερα δήλωσε ένοχη ενώπιον των αστυνομικών αρχών και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 9 έως και 20 χρόνια με την υπόθεση όμως να μην φθάνει στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Πηγή: skai.gr