Βαριές κατηγορίες σε βάρος της μητέρας των 8 νεκρών παιδιών στην Αυστραλία

Βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία των επτά παιδιών της και της ανιψιάς της, που την Παρασκευή βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στην πόλη Κερνς της βόρειας Αυστραλίας, απαγγέλθηκαν σήμερα Κυριακή σε βάρος της 37χρονης φερόμενης «Μήδειας» Μερσάνε Γουαρία.

«Πρόκειται για οκτώ κατηγορίες για φόνο, μια για κάθε θύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθεωρητής της τοπικής Αστυνομίας, αποσαφηνίζοντας πως οι Αρχές δεν ασχολούνται με άλλους υπόπτους, σε μια ένδειξη της βεβαιότητας που έχουν για την ενοχή της 37χρονης.

Τα θύματα είχαν ηλικία 18 μηνών έως 14 ετών και είχαν πέντε διαφορετικούς πατέρες.

Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν ενώ η 37χρονη γυναίκα νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο της Κερνς με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος. Η Αστυνομία εκτιμά πως η μητέρα αυτοτραυματίστηκε.

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκαν τα άτυχα παιδιά δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί. Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος από τις νεκροψίες, η Αστυνομία εξετάζει διάφορα μαχαίρια που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο θανάτου από ασφυξία.

Ο φόνος των παιδιών, προκάλεσε σοκ στην Αυστραλία που δεν έχει ακόμη συνέλθει από την πολιορκία και το φόνο δύο ομήρων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε καφενείο του Σίδνεϊ.
Πηγή: skai.gr