Κλούνι για την ακύρωση της προβολής του The Interview: Κανείς δεν θα μού πει αν θα τη δω

Στη χορεία όσων αντιδρούν έντονα στην απόφαση της Sony Pictures να ακυρώσει την προβολή της ταινίας The Interview εντάχθηκε και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι.

Η Sony ακύρωσε την προβολή του φιλμ μετά την κυβερνοεπίθεση και τις απειλές που δέχθηκε από χάκερ που φαίνεται ότι είναι Βορειοκορεάτες ή εργάζονταν για την Πγιονγκγιάνγκ Η ταινία σατίριζε τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να περάσουμε στην αντεπίθεση γι’ αυτό το θέμα. Βγάλτε τη στο διαδίκτυο. Κάντε ό,τι μπορείτε ώστε να κυκλοφορήσει αυτή η ταινία. Όχι γιατί πρέπει όλοι να τη δουν, αλλά επειδή κανείς δεν θα μού πει ότι δεν μπορώ να δω αυτή την ταινία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλούνι στο Deadline.com.



Από την πλευρά του, με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζεχ Τζόνσον, ζητεί από τους αμερικανικούς ομίλους και οργανισμούς να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας τους μετά την κυβερνοεπίθεση.

Oι χάκερ που εξαπέλυσαν κυβερνοεπίθεση εναντίον της Sony Pictures επικρότησαν την απόφαση της εταιρείας να ακυρώσει την προβολή της ταινίας The Interview, υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία που υπέκλεψαν θα είναι ασφαλή εφόσον η εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών συνεχίσει να συμμορφώνεται, μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN σήμερα.
Πηγή: skai.gr