Νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε υπόνομο στο Σίδνεϊ

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε την Κυριακή εγκαταλελειμμένο σε υπόνομο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Δύο ποδηλάτες κινούνταν κατά μήκος αυτοκινητόδρομου του Σίδνεϊ το πρωί της Κυριακής όταν άκουσαν κλάματα και σταμάτησαν προκειμένου να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Κατάφερα να σήκωσαν το βαρύ φρεάτιο που κάλυπτε το άνοιγμα του υπονόμου και διαπίστωσαν έντρομοι ότι, 2,5 μέτρα πιο χαμηλά, βρισκόταν ένα νεογέννητο μωρό, τυλιγμένο με κουβέρτες νοσοκομείου.

Η Αστυνομία έσπευσε στην περιοχή και διέσωσαν το βρέφος, το οποίο δεν έφερε εμφανή σημάδια τραυματισμού, αλλά ήταν εμφανές πως είχε στερηθεί την τροφή.

Η 20χρονη μητέρα του νεογνού εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, αφότου οι αστυνομικοί ήλεγξαν αρχεία νοσοκομείων και μίλησαν με κατοίκους της περιοχής. Το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, όμως οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Ευτυχώς η περιοχή του Σίδνεϊ δεν έχει πληγεί από βροχές κατά τις τελευταίες ημέρες, και έτσι οι υπόνομοι ήταν στεγνοί. Ωστόσο, προβλέπεται βροχή για το βράδυ της Κυριακής.
Πηγή: skai.gr, ΑΜΠΕ/Γερμανικό Πρακτορείο