HΠΑ: Σκηνές τρόμου για 25χρονη ηθοποιό – άντρας την καταδίωκε μέσα στο σπίτι της

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ έζησε μια 25χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της, πιθανότατα ψάχνοντας να τη βρει.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η ηθοποιός Μελόρα Ριβέρα εντόπισε τον 29χρονο Κρίστιαν Χικς στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, ο οποίος άρχισε να την καταδιώκει. Φοβούμενη για τη ζωή της, η έντρομη ηθοποιός ανέβηκε στην οροφή όπου κρύφτηκε, ενώ ένας μπλόγκερ που την εντόπισε τράβηξε τις φωτογραφίες.

Η Ριβέρα, η οποία είχε παίξει ένα μικρό ρόλο στην ταινία του 2012 Sparkle (πρωταγωνιστούσε η αλησμόνητη Γουίτνεϊ Χιούστον) πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία που ανταποκρίθηκε γρήγορα στην τηλεφωνική κλήση, και χρησιμοποίησε μια σκάλα για να την κατεβάσει από την κρυψώνα της.

Sleeping in safety of home. Transient that was FI'd already today enters home, follows petrified victim to roof.
Η αστυνομία έπεισε τον Χικς να παραδοθεί

Η 25χρονη δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS LA ότι άκουσε τον Χικς να σπάει το τζάμι του σπιτιού της και να προσπαθεί να ξεκλειδώσει την πόρτα. «Μόλις τον είδα στο σπίτι, ήξερα ότι έπρεπε να φύγω, δεν ήθελα να με πιάσει γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του» είπε.

Η Ριβέρα φοβήθηκε
ότι ο εισβολέας θα την εντόπιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή, τονίζοντας ότι ήταν επικίνδυνο να πηδήσει από τη στέγη ή να προσπαθήσει να κατέβει από την οροφή εκείνη τη στιγμή.

Αφότου διέσωσε την σοκαρισμένη ηθοποιό, η αστυνομία έπεισε τον Χικς να παραδοθεί. Ο 29χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη.

Photos: Terrified Venice Woman Hides On Her Roof While Break-In Suspect Looms Behind Her After hearing someone break into the unit next door, a woman rushed to the roof of her home in Venice this morning only to find that she was being trailed by the suspect.
Η Μελόρα Ριβέρα
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ