Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε τα έξι εγγόνια και την κόρη του και αυτοκτόνησε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Φλόριντα των Ηνωμένων, όπου ένας 51χρονος άνδρας δολοφόνησε τα έξι εγγόνια του και την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το νεότερο από τα παιδιά ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 3 μηνών, ενώ το μεγαλύτερο ήταν περίπου 11 χρονών. Η μητέρα τους ήταν 28 ετών.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πριν την αποτρόπαια πράξη του, ο δράστης, ονόματι Ντον Σπίριτ, είχε καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας (911), απειλώντας να βλάψει τον εαυτό του και άλλους. Ο Σερίφης έστειλε βοήθεια στο σπίτι, όμως ήταν ήδη αργά.

Οι σοροί των θυμάτων βρέθηκαν «σε πολλά σημεία» του σπιτιού, όπως ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του Σερίφη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο δράστης είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή όπλου, βιαιοπραγίες και επειδή είχε στερήσει τροφή και στέγη σε ένα παιδί.

Το 2001, ο 51χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 8χρονο γιο του, σε περιστατικό που είχε χαρακτηρίσει ως κυνηγετικό ατύχημα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Orlando Sentinel.

Ο Σπίριτ ομολόγησε την ενοχή του σε σχέση με την υπόθεση για κατοχή πυροβόλου όπλου και είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση, ανέφερε σε άρθρο της η εφημερίδα το 2003.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ/Reuters