Νεκρό βρέθηκε αγοράκι 4 μηνών στη Γαλλία, «ομολόγησαν» οι γονείς

Νεκρό βρέθηκε σήμερα Κυριακή ένα βρέφος, ηλικίας 4 μηνών, το οποίο αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη στην κεντρική Γαλλία, με την Αστυνομία να ανακοινώνει πως οι γονείς του παιδιού, που αρχικά είχαν καταγγείλει απαγωγή, «ομολόγησαν».

«Ο Λοάν εντοπίστηκε νεκρός σε μία λίμνη. Οι γονείς ομολόγησαν», ανακοίνωσε η Αστυνομία στο λογαριασμό της στο Twitter.

O πατέρας και η μητέρα, ηλικίας 31 και 24 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν λόγω «ασυνεπειών και κατάθεσης μη αληθοφανών γεγονότων», όπως εξήγησε ο εισαγγελέας του Γκερέ, Σεμπαστιέν Φάρζ.

Την 27η Αυγούστου, οι γονείς είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού τους από ένα χώρο αναψυχής, 12 χιλιόμετρα από το σπίτι τους, δηλώνοντας πως το αγόρι απήχθη από έναν άγνωστο ενώ εκείνοι έπαιζαν ένα παιχνίδι με μεταλλικές μπάλες (πετάνκ).

Όμως, κατά τη διάρκεια της κράτησής τους οι γονείς τελικά ομολόγησαν, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μία «τιμωρία με κακή κατάληξη, με απρόσμενες και ανεπιθύμητες συνέπειες», όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην έρευνα.

Το ζευγάρι οδήγησε τους ερευνητές στο σημείο όπου είχαν εγκαταλείψει τη σορό του μικρού Λοάν, 30 χιλιόμετρα από το σπίτι τους, προσέθεσε η πηγή.

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για ένα «βίαιο οικογενειακό κλίμα».

Ο πατέρας της οικογένειας είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για «βίαιη» συμπεριφορά και πολλοί συγγενείς είχαν καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο