Προπηλάκισαν τον πρωθυπουργό της Ν. Κορέας – Συγκλονίζουν τα sms των μαθητών

Την οργή των εξαγριωμένων συγγενών των αγνοουμένων από το ναυάγιο του επιβατηγού πλοίου στη Νότια Κορέα, αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός της χώρας, Chung Hong-won, όταν επισκέφθηκε την αίθουσα γυμναστηρίου στην οποία φιλοξενούνται.

Οι συγγενείς των αγνοουμένων προπηλάκισαν τον πρωθυπουργό και του πέταξαν ένα μπουκαλάκι με νερό. Τον πρωθυπουργό προστάτευσαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν τα τελευταία μηνύματα που έστειλαν μαθητές στους γονείς τους λίγο πριν βυθιστεί το πλοίο.

Σύμφωνα με τα μηνύματα που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, μαθητής γράφει στους γονείς του: «Νομίζω πως θα πεθάνουμε όλοι, εάν έκανα κάτι λάθος συγχωρέστε με, σας αγαπώ».

Πατέρας μαθητή αναφέρει: «Ξέρω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης, όμως αν είναι δυνατόν βγες από το δωμάτιό σου».
«Το πλοίο έχει γείρει και δεν μπορώ να βγω. Δεν είναι κανείς στο διάδρομο», απαντά ο μικρός μαθητής.

Άλλο ένα παιδί γράφει στη μητέρα του «Μαμά σε περίπτωση που δεν έχω την ευκαιρία να στο πω αυτό, σε αγαπώ».

Γονείς μιλούν για τα τελευταία μηνύματα που έλαβαν από τα παιδιά τους.
"Μού είπε: φορούμε τα σωσίβια. Μάς λένε να περιμένουμε και να μην κινούμαστε, μαμά. Βλέπω ένα ελικόπτερο", λέει η Παρκ Γιού-Σιν, μητέρα μίας μαθήτριας.

"Μπαμπά, το πλοίο βυθίζεται. Είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, φοράω σωσίβιο. Τι πρέπει να κάνω;", είπε κλαίγοντας στο τηλέφωνο ο Κιμ Μπουμ-Σου."Θέλω να ξαναβρεθούμε ζωντανοί", έλεγε ένα αγόρι στον πατέρα του όταν κόπηκε η σύνδεση.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ